keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Tieturin tarjontaan digitaalisen markkinoinnin online-koulutus

8.11.2017, Helsinki 

Tieturi Oy ja Digital Marketing Institute ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka laajentaa Tieturin digitaalisen markkinoinnin kurssitarjontaa.  


Digital Marketing Institute (DMI) on maailmanlaajuinen koulutusyritys, joka tarjoaa kansainvälisen digimarkkinoinnin sertifiointikoulutuksenTähän mennessä yli 18 000 henkilöä 115 maasta on suorittanut DMI:n tutkinnon.  

Tieturin tarjoama DMI:n Professional Diploma in Digital Marketing (PDDM) -tutkinto opiskellaan itsenäisesti videomuotoisen oppimateriaalin avulla Tieturin uudessa digitaalisessa oppimisympäristössä, Training Cloudissa. 

Palkittu älykäs oppimisalusta on suomalaisen Claned Groupin kehittämä verkko-oppimistyökaluSoprano-konserni solmi yhteistyösopimuksen Clanedin kanssa viime kesänä. 

Oppimisympäristön kehittynyt oppimisanalytiikka ja mittarit kannustavat niin itsenäiseen opiskeluun kuin sosiaalisuuteen ja jakamiseen. Nämä ominaisuudet täydentävät DMI:n sisältöä erittäin hyvin ja tekevät Tieturin järjestämästä koulutuksesta ja tutkinnoista ainutlaatuisia. Haluamme tukea opiskelijoitamme tekemään online-kurssimme loppuun asti, ja oppimisanalytiikka on tässä hyvänä apuna", toteaTieturin Thomas Koponen.  

DMI:n PDDM-tutkinnon opintosuunnitelma perustuu uusimpiin digitaalisiin työkaluihin ja tekniikoihin. Mukana opintosuunnitelmassa ovat maailman suurimmat ja vaikuttavimmat digitaaliset tuotemerkit, LinkedIn, Google, Facebook, Twitter ja Microsoft. DMI:n asiantunteva Industry Advisory Council validoi opetussuunnteilman, ja huolehtii siitä, että tuktinnon sisältö on teknisesti tarkka, selkeä ja aina ajantasalla.  

Tieturin kurssikeskus Helsingissä on valtuutettu Pearson VUE -testikeskus. Voit suorittaa meillä kurssin lopputestit, ja saat sertifioinnin hyväksytysti suoritetusta testistä. PDDM- tutkinto vastaa eurooppalaisessa tutkintojen viitekehyksessä (EQF) tasoa 5.  

Tervetuloa vahvistamaan digitaalisen markkinoinnin taitojasi koulutusohjelmaamme! 

Lisätietoja: 
 Thomas KoponenOhjelmavastaavaTieturi Oy, thomas.koponen@tieturi.fi 


 

Informator Tieturi Group 

Tieturi Oy on Informator Tieturi Groupin emoyhtiöInformator Tieturi Group on noin 10 miljoonan euron liikevaihtoinen, johtava yksityinen koulutusyritys Pohjoismaissa. Yhtiö panostaa voimakkaasti uusiin digitaalisiin oppimisratkaisuihin ja tuotteisiin.  

Informator Tieturi Groupin omistaa Nasdaq Helsingin pörssissä listattu Soprano Oyj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit