torstai 15. kesäkuuta 2017

Tieturi kehittää jälleen uusia koulutusmuotoja

Tieturin koulutustarjonta on laajentunut kevään aikana, kun olemme yhdistäneet Pohjoismaiset voimamme ruotsalaisen Informator Utbildning Ab:n kanssa. Tarjontaamme on tullut useita uusia kursseja, osaamisalueita ja oppimismuotoja.

Olemme tiivistäneet yhteistyötämme myös New Horizonin kanssa uudelleen. Pystymme tarjoamaan paikallista oppimista asiakkaillemme yli 80 maassa. Nyt meillä on mahdollisuus entistä laajempien monimuotokoulutuksen järjestämiseen. Näin yhdistämme läsnäkoulutuksen virtuaaliseen oppimisympäristöön.

Osana Soprano Oyj -konsernia Tieturi pääsee hyödyntämään tulevissa monimuotokoulutuksissa sekä online-koulutuksissa uutta älykästä oppimisympäristöä. Uusi tekoälyalusta huomio oppijan henkilökohtaiset oppimistyylit, osaamistason ja motivaation. Koulutus vastaa yksilön oppimistarpeisiin ja varmistaa opitun asian siirtymisen osaksi päivittäisiä työtehtäviä.

”Soprano kehittää työelämän koulutukseen uusia tehokkaampia hybridimalleja, henkilökohtaista konsultointia yhdistettynä digitaaliseen koulutusaineistoon ja pilvipalveluihin. Nyt avuksi on kehitetty jatkuvasti oppiva tekoäly”, Sopranon Oyj:n toimitusjohtaja Kaisa Vikkula kertoo.

Soprano ja kansainvälisesti palkitun älykkään oppimisalustan kehittänyt Claned esittelivät keskiviikkona 14.6. Helsingissä tulevaisuuden digioppimista ja koulutusviennin mahdollisuuksia. Katso Ylen uutinen >

Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen kertoi puheessaan ”Tulevaisuudessa opitaan muualla kuin luokkahuoneessa ja digitaaliset mahdollisuudet tarjoavat ihan uusia ulottuvuuksia. Kun yhdistetään älykkääseen alustaan Sopranon koulutusyksiköiden vahva osaaminen, niin puhutaan hyvin isosta ja merkittävästä asiasta koulutusviennin kannalta sekä siitä mitä oppimisella yleensä tullaan tarkoittamaan.” 

Tilaisuuden lopussa Tieturin koulutukset uudessa oppimisympäristössä herättivät innostunutta keskustelua oppimisen muutoksesta.

Lisätietoja:

Pauliina Lautanen-Nissi, Nordic Business Development Director
+358 50 351 6277, pauliina.lautanen-nissi@tieturi.fi


Informator Tieturi Group

Tieturi Oy on Informator Tieturi Groupin emoyhtiö. Informator Tieturi Group on noin 10 miljoonan euron liikevaihtoinen, johtava yksityinen ICT koulutusyritys Pohjoismaissa. Yhtiö panostaa voimakkaasti uusiin digitaalisiin oppimisratkaisuihin, kuten Training Cloud, Remote Cloud Access ja Continuous Learning.


Informator Tieturi Groupin omistaa Nasdaq Helsingin OMX pörssissä listattu Soprano Oyj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit